Inlägg efter land

Blekinge (2) Bosnien (1) Danmark (1) England (2) Estland (1) Grekland (2) Ibiza (1) Israel (1) Italien (7) Kroatien (21) Lettland (1) London (2) Malta (1) Polen (8) Sardinien (2) Slovakien (5) Slovenien (6) Sverige (10) Tjeckien (7) Tyskland (6) Österrike (2)
Vill du se större bilder, tryck på dem!

Karta får du fram genom att trycka på namnet på platsen längst ner i inlägget.


2013-08-20

Brela, Kroatien

Makarska Rivieran är nog den del av den Kroatiska kusten vi tycker bäst om, mycket på grund av att stränderna oftast har mindre och runda stenar, vilket är skönt för den som inte orkar dra på sig badskor varje gång det är dags för ett dopp. Sen är det väldigt vackert med de höga bergen och de blå havet!

En av alla badorter här som vi tycker väldigt mycket om är Brela. Där ligger stränderna på rad och även fast samhället är litet bjuder det på ca 10 restauranger och en mycket lång strandpromenad. Brela är nog inget för den som vill ha nattliv, men kvällarna är ändå livliga då mycket folk är ute och restaurangerna har öppet sent. Brela är en riktigt bra badort och ett riktigt bra resmål för familjer och par. Det är även gångavstånd till Baska voda och en kort bilresa till Makarska där det finns stora mataffärer och ett stort utbud av det mesta.

En liten varningsflagg vill vi lyfta och det är at samhället är väldigt långt, men centrum är väldigt koncentrerat i södra delen av Brela, så tänk på det när ni bokar boende här.

Brela hittar man ungefär 2 mil norr om Makarska, ett av de vackraste kuststräckorna i Kroatien!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar