Inlägg efter land

Blekinge (2) Bosnien (1) Danmark (1) England (2) Estland (1) Grekland (2) Ibiza (1) Israel (1) Italien (7) Kroatien (21) Lettland (1) London (2) Malta (1) Polen (8) Sardinien (2) Slovakien (5) Slovenien (6) Sverige (10) Tjeckien (7) Tyskland (6) Österrike (2)
Vill du se större bilder, tryck på dem!

Karta får du fram genom att trycka på namnet på platsen längst ner i inlägget.


2013-08-26

Billund Pizza & Steakhouse - Danmark

Legoland och Lalandia är båda välkända bland barnfamiljer och har satt den danska staden Billund på kartan. Under vårt besök på Legoland tänkte vi kolla in Billunds centrum för att se vad det hade att bjuda på. Efter 10 minuters promenad kom vi dit och vi kunde ganska snart konstatera att stadens centrum inte är det som lockar folk hit från när och fjärran. Vi tittade runt lite bland de få matställen som fanns och fastnade för Billund Pizza & Steakhouse, det luktade gott och var välbesökt.

Kycklingpizza!
Det är kanske inte helt rätt att kalla det ett pizza hak, men vi är rätt övertygade om att restaurangen i fråga inte skulle vinna några priser i inredning, kanske även att ordet hak inte ligger långt bort. De som besökte var faktiskt mest barnfamiljer, fler än vad du hittar i Sverige klockan 21 på kvällen. Men nu till maten, det är liksom det som är ställets grej! Pizzan som vi fick var utsökt, vi skojar inte, den var verkligen god! Att säga att det var den godaste vi ätit kan vara en överdrift, men utan tvekan så hamnar den väldigt högt på topplistan för godaste pizzan, och den listan är ganska gedigen i vårt fall! Priset på 65 danska kronor får betecknas som mycket prisvärt, det fanns även billigare alternativ! Om vi någonsin kommer till Billund igen så är det hit vi går och äter, inget snack! Till och med så att vi skulle nog kunna hitta på någon ursäkt för att ta en liten omväg förbi Billund bara för att äta här.

Du går hit för att äta gott och relativt billigt, miljön är ok, men inget märkvärdigt alls. Kan vara ett trevligt avbrott från nöjesparkernas mat och priser. Vi kan rekommendera detta ställe varmt, i alla fall pizzan, övrig mat har vi inte testat. Du hittar restaurangen på  Hovedgaden 19 i Billund.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar