Inlägg efter land

Blekinge (2) Bosnien (1) Danmark (1) England (2) Estland (1) Grekland (2) Ibiza (1) Israel (1) Italien (7) Kroatien (21) Lettland (1) London (2) Malta (1) Polen (8) Sardinien (2) Slovakien (5) Slovenien (6) Sverige (10) Tjeckien (7) Tyskland (6) Österrike (2)
Vill du se större bilder, tryck på dem!

Karta får du fram genom att trycka på namnet på platsen längst ner i inlägget.


2013-08-22

The Walnut tree, London

London är stad som har hur mycket som helst att erbjuda när det gäller matställen, behovet att lämna de centrala delarna kanske inte alltid känns så stort, men att göra det är riktigt kul! Faktum är att vi har upptäckt att matställen i utkanterna många gånger är betydligt roligare att besöka, för att inte tala om billigare.
The Walnut tree är en restaurang/pub som har en mycket avslappnad stämning och är extremt prisvärd. Inredningen är i stil med ett gammaldags engelskt vardagsrum.
Hit går man för att äta mat och sedan hänga kvar och bara umgås. Man ser både yngre och äldre par, familjer och kompisgäng. Maten som serveras är i nivå med vad du får på Fridays, men du betalar ungefär 40% av det priset på både mat och dryck, inte helt fel eller hur! Dessutom är det mycket skönare att sitta här bland Londonborna än på de stimmiga turistrestaurangerna. Sannolikheten är nämligen stor att du är den enda turisten.

Du hittar The Walnut tree i stadsdelen Leytonstone. Hit kommer du lättast genom att ta den röda tunnelbanelinjen österut till just Leytonstone, sedan är det bara en kort promenad till centrum. På vägen hit kan du mycket väl göra ett stopp i Stratford som har ett gigantiskt köpcentrum, finns faktiskt även ett mindre Primark i just Leytonstone, för den som vill handla billigt också. Om du faktiskt tar dej hit så kan vi nog lova att du kommer få en riktigt go kväll, maten är jättebra och atmosfären riktigt skön. Priset är budget, men inte kvalitén!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar