Inlägg efter land

Blekinge (2) Bosnien (1) Danmark (1) England (2) Estland (1) Grekland (2) Ibiza (1) Israel (1) Italien (7) Kroatien (21) Lettland (1) London (2) Malta (1) Polen (8) Sardinien (2) Slovakien (5) Slovenien (6) Sverige (10) Tjeckien (7) Tyskland (6) Österrike (2)
Vill du se större bilder, tryck på dem!

Karta får du fram genom att trycka på namnet på platsen längst ner i inlägget.


2013-08-20

Lago del Predil - Italien


Tittar man noga kan man se mig (Tomas) på ön.
Ett besök här bjuder på mycket vackra vyer och klart och väldigt friskt vatten. Men även om vattnet är kallt så är det svårt att hålla sig från det. Det ser så härligt ut så man måste bara prova att bada.

Ute i sjön, på lagom avstånd från stranden finns en liten men spännande ö. Man kan se en ruin på ön och för många av oss så lockar det helt enkelt till utforskning. Vi besökte denna plats i juni och vattnet var nog inte över 12 grader, kan säkert stiga senare på säsongen, men jag låter det vara osagt. Men om du kommer hit en riktigt het sommardag så skall det allt till en riktigt badkruka för att man inte skall ta sig ett uppfriskande dopp. Ön i sig är faktiskt värt ett besök, den har tre olika landskap på väldigt liten yta och som sagt en ruin.


Vi badade alla till slut.

Denna plats hittar du i nordöstra hörnet i Italien, strax söder om staden Tarvisio. Härifrån åker du sen vidare in i Slovenien eller söderut mot Italien, såvida du inte är på väg åt andra hållet förstås, då blir det Österrike!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar