Inlägg efter land

Blekinge (2) Bosnien (1) Danmark (1) England (2) Estland (1) Grekland (2) Ibiza (1) Israel (1) Italien (7) Kroatien (21) Lettland (1) London (2) Malta (1) Polen (8) Sardinien (2) Slovakien (5) Slovenien (6) Sverige (10) Tjeckien (7) Tyskland (6) Österrike (2)
Vill du se större bilder, tryck på dem!

Karta får du fram genom att trycka på namnet på platsen längst ner i inlägget.


2013-08-20

Aparthotel Forellenhof Waldner, Österrike

Det är inte ofta man blir extremt positivt överraskad när man kliver in på ett hotellrum eller semesterlägenhet, men det hände på Forellenhof Waldner. Lägenheterna är stora och fina, som en helt vanlig bostad. Hotellet har en jättefin pool med ljuvlig alputsikt och ett stort område med mycket att göra för barnen. Det finns väldigt goda möjligheter att laga sin egen mat och avnjuta den på balkongen, men det går också bra att gå till Hotellets egna restaurang som höll mycket hög klass. Det som gör detta till en fullpoängare är att priset för en trerumslägenhet ligger på ca 65 euro (2013)

Detta mycket prisvärda och avkopplande ställe som passar familjen utmärkt ligger i den lilla orten Gundersheim i södra Österrike, inte så långt från Villach. Väl värt en liten omväg. Det ligger i det sydligaste Österrike och här är vädret i regel mycket bättre än i norra delen, vilket gör att många boenden tycker det är idé att ha pooler.



I området finns många olika möjligheter till vandringar och andra naturupplevelser. Går även bra att göra dagsturer till Italien, inom rimligt avstånd ligger den mycket vackra alpsjön Lago del Predil.
Den stora staden Villach ligger också inom rimligt avstånd för en dagstur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar